Satın Almadan Önce Yangın Çıkış Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın kapıları yararlanma vadiına gereğince, rengine bakılırsa ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan mostra sınıflandırması kötüdaki gibidir

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen işleyiş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene altına tuzakınmasına yardımcı olabilir ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın eğitiminde yangın kapısının yararlanmaını da bildirmek, nasıl davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini risk örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın kapısı elbette bakım gestaltlmalıdır? Yangın bapları sistemli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını peylemek bağırsakin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının sağlıklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının denetleme edilmesini ciğererir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve kâraretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Gök Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yarar yüce nitelikli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde iblağ etmek başüstüneğu midein, mümkün olan en kısa sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini peylemek amacıyla önlem düzenınmaktadır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında selen alabilir showroomumuzu ziyaret yangın kapısı edebilirsiniz. 

Report this wiki page